سرهنگ دوم پاسدار علی اسلامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک در پی برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف اظهار داشت: این نمایشگاه ها شامل ۲۵۰۰ جلد کتاب ونوشت افزار است که توسط حوزه های مقاومت بسیج خواهران در دو بخش مرکزی و بمانی و در شهرهای بندر سیریک و کوهستک با تخفیف ۲۰ درصدی دایر شده است.
وی افزود: این نمایشگاهها با هدف ترویج نمادهای اسلامی و ایرانی در بین دانشآموزان، جوانان و نوجوانان و بسیجیان شهرستان به منظور فرهنگ سازی از طریق نوشتافزارها و کتاب ها و طرح های روی جلد کتاب ها و نوشت افزارها دایر شده است.
سرهنگ پاسدار اسلامی یادآور شد: با توجه به سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) مبنی بر استفاده از کالاهای داخلی به منظور کمک به توسعه اقتصاد داخلی و حمایت از کالاهای ایرانی و مقابله با واردات کالاهای خارجی توجه به نکات ریز و جالب توجه بویژه کودکان و نوجوانان برای فرهنگ سازی و الگو قرار دادن نمادها و ارزش های اسلامی بسیار مهم و ارزشمند برشمرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک اذعان داشت: اگر همه ما مدیران و مسئولان شهرستانی برای کمک به ترویج و گسترش فرهنگ حجاب و عفاف ابتدا از خانواده های خودمان ، بستگان ، اقوام و آشنایان شروع کنیم و در گام های بعدی جنبه های ارشادی ، اعتقادی و اسلامی را برای افراد اجتماع در پیش گیریم مطمئنا تاثیر گذاری و اثرگذاری آن بیشتر خواهد شد.
اسلامی اضافه کرد: حجاب و عفاف برای ما مسلمانان باید غیرت و خطوط قرمز هر مرد و زن باشد و حریمی است که در صورت بی توجه ای و گذر از آن بصورت خودکار و زنجیروار پایه های ارزش ها و آرمان ها اسلامی برای ما بی ارزش می شود و رعایت کردن و نکردن حجاب به امری عادی و معمولی مبدل می شود .
شهرستان سیریک از توابع استان هرمزگان و در کنار آب های دریای مکران (عمان) قرار گرفته است.
انتهای پیام/
منبع: سایت خبری تحلیلی سیریک